Ontspanningsmassage

Een ontspanninsmassage is geschikt voor iedereen, u hoeft niets te mankeren om lekker te ontspannen en te genieten van deze heerlijke massage. In deze hectische tijd dat er zoveel verwacht wordt van de mens is er nauwelijks tijd meer voor ontspanning, we rennen maar voort en staan nauwelijks stil.

Een massage kan, zowel lichamelijk als geestelijk, heel goed preventief werken voor het behoud van een goede gezondheid. Wie zich regelmatig laat masseren maakt minder stresshormoon (cortisol) aan.

Allerlei gevolgen van stress zoals, spanningshoofdpijn, chronische vermoeidheid, vastzitten van nek/schouders en rug, niet kunnen slapen, voelt u van u afglijden indien u geniet van de ontspanningsmassage. U voelt pas hoe moe u bent als u eraan toegeeft in dit moment van ontspanning. Als de spanningen van u afglijden kan de energie weer toenemen. Het is een zachte en ontspannende lichaamsmassage welke garant staat tot het wegdromen in een andere wereld. Bij deze ontspanningsmassage werk ik intuïtief en gebruik ik diverse technieken die voortkomen uit mijn vele opleidingen. Een ontspanningsmassage kan 1 – 1,5 of wel 2 uur duren.

Veel mensen hebben een stressvol leven met weinig tijd voor zichzelf. Iedereen heeft een goed moment van ontspanning nodig en een ontspanningsmassage is hier uitermate geschikt voor. Liggend op een comfortabele wellness tafel, zachte muziek op de achtergrond, een ontspannende etherische massage olie waant u zich in een andere wereld. Kom langs en gun uzelf een momentje van rust en ontspanning!

Indien u nieuwsgierig bent geworden naar de mogelijkheden kunt u contact opnemen voor een afspraak.