Cupping

Via cupping therapie, vooral door te masseren met cups, stimuleer je zowel het lymfesysteem als de doorbloeding. Doordat cupping deze twee systemen stimuleert wordt de samenwerking verbeterd waardoor de afvalstoffen efficiënter worden afgevoerd. Er wordt nieuw lymfevocht in omloop gebracht waardoor weefsels beter gevoed worden en het immuunsysteem wordt versterkt. Het bloed wordt ook gezuiverd doordat het vacuüm een soort bloeduitstorting creëert en de verstopping naar boven trekt, er worden rode en witte bloedcellen aangemaakt en haalt het de verzuring weg.

Cupping stimuleert het zenuwstelstelsel, vooral op de rug. Door de stimulatie van de cups wordt het zenuwstelsel geprikkeld en worden ook verschillende organen aangestuurd. Deze stimulatie geeft een extra effect op de langere termijn, het verbetert namelijk de weerstand.

Cupping is heel goed inzetbaar bij Ischias problemen, klachten rondom het scheenbeen, verkoudheid, fybromyalgie, slijmbeursontsteking, tennis elleboog, hoofdpijn en meer.

Indien u nieuwsgierig bent geworden naar de mogelijkheden kunt u contact opnemen voor een afspraak.